Gepeperde websites

  • Social media interaction
  • High-end transitions
  • CMS koppeling

Internet en interactie met content on demand is heel belangrijk geworden. Plezierige interactie van digitale content en informatie door communicatiemiddelen is van levensbelang voor het onderwerp. Wij maken al jaren de beste websites met altijd een scherpe prijs-kwaliteitverhouding voor een grote diversiteit aan klanten waarbij de combinatie van onze video- en 3D expertise steeds belangrijker is geworden. Interactiviteit in combinatie met video en 3D zorgen voor een sneller inzicht bij de gebruiker.

Ontwerpondersteuning

3D visualisatie kan in ontwerpprocessen goede ondersteuning bieden. Door ideeën driedimensionaal in beeld te brengen krijgt de doelgroep direct inzicht in hetgeen wat is bedacht. Wij werken vanuit schetsen, foto's of model. In de loop van het proces kan de productie van de 3D-visualisatie steeds verder worden uitgebreid en aangepast. Iets vernieuwends realiseren dat in de smaak valt is niet 'makkelijk' te noemen. Daarom is de juiste bereiding zo belangrijk. Wij denken altijd mee zodat u nooit alleen in de keuken staat.

Films en (3D) animatie

3D visualisaties worden gebruikt in commercials, films, reclame, vastgoedpresentaties en architectuurvisualisatie, uiteenlopend van architectenbureaus tot projectontwikkelaars. In het verkooptraject, maar ook in het ontwerpproces kunnen wij meedenken om uw ideeën met behulp van een 3D visualisatie smaakvol zichtbaar te maken.

Interactiviteit

Van lineaire routes door een gebouw tot en met compleet interactieve modellen, films en games waar de bezoeker zelf de keuzes maakt. Een bijkomend voordeel van gebruikers die zelf keuzes maken is dat anderen er van kunnen leren. Informatie voorziening is de nieuwe revolutie. Van de google zoekmachine tot configurators/vergelijkers, webwinkels en producttours. De juiste samenstelling en verhouding van interactieve ingredienten maakt van (incidentele) gebruikers (vaste) klanten! De bereiding van u marketingdoel is zo veel sneller.

Werkwijze

Elke klus zijn eigen kleur

  • Klantspecifiek opgesteld marktplan
  • Preproductie-productie-postproductie
  • Intieme projectbegeleiding

We zullen niet uitleggen hoe we programmeren, of met wat voor projectmanagementmethodieken we werken. Wat belangrijk is, is dat oplossingen vinden niet alleen een creatieve aangelegenheid is. Functionele kennis en ervaring in marketing en techniek vormen het andere deel van de balans. We maken deel uit van de slimste regio van de wereld en durven te zeggen dat we daar aan bijdragen.

Als organisatie succesvol opereren in 2012 betekent meer dan alleen doelen en visies op papier hebben. 

Verwachting

Voorop lopen

Wij bevinden ons midden in de slimste regio van de wereld. Met dat voorhanden kunnen we verwachtingen moeiteloos overtreffen binnen budget en binnen deadlines. Onze klanten verwachten van ons dat we op de hoogte zijn van de beste technieken en deze ook voor hun toepassen. Het voorop lopen in innovatie betekent dat we nu kunnen leveren binnen de verwachting voor morgen of juist bewust kunnen beslissen om dat niet te doen.

"The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it."
— Michelangelo