Rabobank

3D Animatie

Voor Rabobank produceerde IM de internetvirals en website waarin de computergeanimeerde Teckle de hoofdrol speelt. De aanstekelijke character animation zorgt voor een speelse 'mascotte'. Tevens werden alle medewerkers van het Teckle team voor een whitescreen gefotografeerd en later op hun website geplaatst.

Check www.teckle.nl
Klant: Rabobank
Diensten: Internet viral, Webfilms, Website, Fotografie

Agna K

Website

Voor Agna K produceerde IM een website en webshop ineen. Via een overzichtelijke en snelle navigatie kan de gebruiker vanuit het collectie gedeelte van de site snel naar het webshop gedeelte linken.
De site bevat een minimalistisch design dat fris en strak oogt.

Achter de site en de webshop zit een krachtig CMS 

Check www.agnak.com
Klant: Agna K
Diensten: Website, Webshop, CMS, Fotobewerking

Bruynzeel

3D Animatie

Het aantrekkelijke van Bruynzeel Compactus storage kasten is dat ze meer 'ruimte' en innovatie bieden door vierkante meters te besparen met een ingenieus concept dat haar grenzen nog lang niet heeft bereikt.

Met een motion graphics en 3D animatie werd duidelijk de doelgroep geïnspireerd. De doelgroep kan zien hoe oneindig de mogelijkheden van de Bruynzeel 'Compactus-lijn' zijn dankzij de vorm van 3D animatie.

Check www.bruynzeel.org
Klant: Bruynzeel AartEnVanBreensma
Diensten: Promo film, Website, App, Advertenties, Branding & Marketing

Royal Sanderson

Fotografie

Voor Royal Sanderson verzorgt IM de fotografie.

Klant: Royal Sanderson
Diensten: Fotoshoot

Rivas Zorggroep

Website

Rivas telt 6.000 gemotiveerde professionals en vrijwilligers. Om dit aantal op peil te houden met bekwaam personeel, ontwikkelde IngredientMedia in opdracht van DplusM een digitale marktings campagne met als thema 'Zonnige kijk op zorg'. Op een speciale actiesite kunnen Rivasmedewerkers een portretfoto uploaden en deze digitaal opfleuren om zo hun zonnige kijk te benaderen. Deze ervaring werd gedeeld via social media als Twitter en Facebook.

Check www.zonnigekijkopzorg.nl en www.rivas.nl
Klant: Rivas
Diensten: Website, App, Advertenties, Branding & Marketing
i.o.v: DplusM

FlooW

Website / Fotografie

FlooW is een spiksplinternieuw product waar IM websites voor verzorgd.
IM heeft zowel de verkoopsite als de verhuursite gemaakt. Tevens maakt IM de promotiefilms van dit innovatief vervoersmiddel.

Check www.gowiththefloow.com
Klant: FlooW
Diensten: Fotografie, Video, Website

St. Anna

Fotografie

Voor het Sint Annaziekenhuis te Geldrop verzorgde IM
de fotografie op locatie voor hun nieuwste reclamefolder.
Productie van de fotoshoot lag ook in onze handen.

Klant: St. Anna Ziekenhuis
Diensten: Fotografie

Mippit

Animatie

Voor Mippit maakte IM een flitsende internet viral die in twee verhoudingen werd opgeleverd.
Als losstaande internetfilm en in de banner op de website geplaatst.

Check www.mippit.eu
Klant: Mippit
Diensten: Internet viral , Website banner

Kempi

3D Animatie

Voor Kempenhaeghe verzorgt IM de productie van de nieuwe mascotte.
Het Kempi poppetje is in 3D gerealiseerd. Er werder meerdere poses en situaties gemaakt om het figuurtje leven in te blazen. Met groot succes, aangezien Kempenhaeghe al nieuwe plannen heeft met Kempi.

Check www.kempenhaeghe.nl
Klant: Kempenhaeghe
Diensten: 3D animatie

Jiu.nu

Website

De mooiste flessen heerlijke wijn, bezorgd tot aan de deur.

De case:
Een restaurant en online store voor premium wijn. Alles voor de unieke online experience. Een uitdaging voor ons. Van Website, Identity, digitale marketing, magento shop, facebook campagne en zichtbaar op mobiel.

Check www.Jiu.nu
Klant: Jiu 
Diensten: Magento webshop, Website, Identity, Marketing


ZP Groep

Website / Fotografie

Het unieke training- en organisatieadviesbureau 'ZP-groep' heeft een nieuwe look & feel. In het design zocht IM naar een manier om ZP-groep zo duidelijk en kenmerkend mogelijk te presenteren. 'Helderheid' was daarbij een keyword. De strakke en duidelijke recht-door-zee aanpak resulteert in een site die corporate is, maar niet saai. Door gebruik te maken van enorm filmische custom made fotografie krijgt ZP-groep kleur en karakter. Ondersteund zijn de handgemaakte schetstekeningen die over de site verspreid te vinden zijn. De fotografie is mede verzorgd door IngredientMedia. Hierbij is een manier gevonden om de slogan 'Zichtbaar Beter Presteren' visueel te maken.

Check www.zpgroep.nl
Klant: ZP groep training & organisatieadvies B.V.
Diensten: Front-end development, Back-end development, Photography, Design, Website, Interactivity

Solid Gray

Fotografie

Commissioned by Solid Gray (super strong lightweight backpacks), IngredientMedia is shooting several product photos. Solid Gray is a part of several Dutch Design Week companies. Therefore photo quality must be within very high standards. During this photo-shoot there are eight to ten different angels to complete the 360 degree digital media. Because the collection is often changing the shooting is several times a year. Thus the webshop is getting refreshed with new products by Solid Gray and new pictures made by IngredientMedia!

Check www.solid-gray.com
Klant: Solid Gray
Diensten: Photography retail studio, Images


High Line

New York City United states 2009

The High Line is a public park built on an historic freight rail line elevated above the streets on Manhattan’s West Side. It is owned by the City of New York, and maintained and operated by Friends of the High Line. Founded in 1999 by community residents, Friends of the High Line fought for the High Line’s preservation and transformation at a time when the historic structure was under the threat of demolition.

Check www.thehighline.org
Klant: High Line New York
Diensten: Fotografie