Implementation

"Implementation is the realization of an application, or execution of a plan, idea, model, design, specification, standard, algorithm, or policy."

Implementatie is voor ons maatwerk. In deze stap van het totaalproces zorgen wij er voor dat het eindproduct tot stand komt. Wij zorgen ervoor dat alle processtappen zijn afgedekt. Van het invoeren tot optimaliseren en testen. Klanten zijn verzekerd van de zorgvuldige lancering van onze dienstverlening. Wij implementeren voor u de chip met de juiste ingredienten.

How do we do it

Omdat wij een divers team van experts tot onze beschikking hebben kunnen wij het beste van alle principes (3D en 2D design, Fotografie, Film, Interactie e.d.) terug laten komen bij de implementatiefase van een opdracht. Zo blijven wij het geheel aanvullen met puzzelstukjes tot de puzzel uiteindelijk compleet is. Communicatie binnen het bedrijf maar zeker ook met de klant is hierbij belangrijk om de implementatiefase zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Elements and ingredients

"Element is een woord dat eigenlijk 'basisonderdeel' betekent. Het woord wordt in een groot aantal betekenissen gebruikt, waaronder: De vier elementen uit de klassieke filosofie en esoterie. (aarde, vuur, water en lucht)"

Elementen zijn bij ons te vergelijken met ingrediënten. We combineren ze zodat ze tot hun volste recht komen. Een website ziet er bijvoorbeeld meteen veel beter uit met behulp van fotografie. Met dit in ons achterhoofd gaan wij voor u te werk aan een opdracht. Of deze opdracht nou klein- of grootschalig is, wij streven naar het beste eindresultaat met de ingrediënten (elementen) die wij tot onze beschikking hebben.